top of page

POMLAD S PROGEO


Dobrodošli v pomladi s Progeo! V stalnem ciklu narave pomlad ponovno brsti, zeleni, cveti. Progea vstopa v novo pomlad prenovljena, sveža, a izkušena. Naša nova podoba mi je zlezla pod kožo in otroško se vsako jutro veselim pogleda na modro zeleno poigravanje krogov novega logotipa našega podjetja nad vhodom pisarne.

Naša dejavnost so geodetske storitve, ki so povezane z dogajanjem v naravi. In prav v zadnjem tednu sva bila s sodelavcem hvaležna za delo, ki ga opravljava. Za to je bil zaslužen razgled nekje na robu Čepovanske doline, nežno ptičje petje in ujeti sončni žarki med vejami gozda. Res sem priviligirana!

In zraven opravljam delo, ki ga imam zares rada! Rada se potikam za mejnimi znamenji in oprezam za uživalnimi mejami parcel. Lepo mi je, ko s svojim znanjem pomagam rešiti mejni problem ali celo spor. Ni vedno lahko, a vedno se je vredno potruditi in pretehtati vse možne rešitve in jih ponuditi ljudem.

Mogoče je kriva pomlad, tista v naravi in pomlad v našem podjetju, da sem tako vesela! Veselim se novih primerov, novih ljudi, ki jih bom pri delu spoznala, vseh novih izkušenj in vseh potepanj po znanih in še neodkritih krajih, vasicah in brezpotjih. Vesela bom, ko se srečamo!

bottom of page